• Project 1641
  • Project 1641
  • Project 1641

Project 1641

283sqm

Borehamwood

2018

The brief for this property was to create a large open plan kitchen/living/dining area that could be enjoyed by the whole family. The connection to the garden needed to be enhanced and daylight needed to be maximised throughout. Downstairs, a large utility room and study were a necessity. At the upper levels, the bedrooms all needed to be generously sized and needed to accommodate double beds. All bedrooms needed to have an ensuite and a sauna needed to fit into the master ensuite.

In order to accommodate the Clients brief, a double storey rear extension was constructed with an additional single storey rear extension with a fully glazed roof. The loft was also converted into a generous bedroom, with plenty of eaves storage. Throughout, the interior was almost entirely remodeled.

We were involved throughout as a Client advisor. The work was completed at the end of 2018.